logo

Kadaver laver nyt film hit!

Kadaver Kilroy

– Life is about exploring the moments that matter, lyder den indledende speak til to nye reklamefilm fra ungdomsrejsebureauer Kilroy.

Filmene er netop lanceret YouTube, Facebook og i biografer i fem nordeuropæiske – Danmark, Sverige, Norge, Finland og NL. lande, og de er kreeret til at give målgruppen en følelse af udlængsel og lyst til at udfordre sig selv.

Det er igen det lille reklamebureau Kadaver, der står bag Kilroy-filmene, og som i samarbejde med instruktør Mads Hemmingsen, har udviklet historierne om unge mennesker, der oplever verden på deres egen måde, og udvikler sig selv gennem det at rejse.

Den episke filmtrailer
“Show it and do it” lød mantraet på den nye produktion, og hele konceptet er ifølge Kadaver inspireret af Hollywood-trailers, som netop ofte spiller på en følelse og et forhold til de personer, der portrætteres.

Målet var at skabe et koncept, der kunne det samme som den episke filmtrailer, som kun viser brudstykker af historien. Men som stadig giver publikum en opfattelse af, hvad filmen handler om.

Og hos Kilroy er man yderst tilfredse med resultatet, som også er blevet taget godt imod af målgruppen.

– Vi er virkelig glade og imponerede over det, Kadaver leverer. Målet var at beskrive, hvad vores produkter kan gøre for den enkelte, og det synes vi virkelig, de har ramt godt. Vi har hos Kilroy fokus på, hvorledes unge udvikler sig selv ved at rejse og tage uddannelse i udlandet, altså noget meget personligt – og det understøtter disse film på bedste vis, siger Anders Iversen, der er marketingdirektør i Kilroy.

Kadaver har udviklet konceptet for at inspirere målgruppen til at udfordre sig selv og for at tale til følelserne og identiteten. Og netop det har skabt behovet for at gøre historierne personlige – og for høj kvalitet i produktionen.

Start på større produktioner
– Vi har altid haft lyst til at lave et produkt som dette, og det er en fornøjelse at arbejde med Kilroy, fordi brandet og produkterne rummer netop denne mulighed. Vi har skabt en platform, hvor vi kan tillade os at være oppe i de højere luftlag, og vi har fundet et godt spor, som vi kan skabe endnu mere unikt indhold ud fra, siger Carl Johannes Borris, der er kreativ direktør i Kadaver.

De nye film for Kilroy er ikke kun konceptudviklet, men også produceret af Kadaver, og det bliver ikke sidste gang, bureauet binder an med noget tilsvarende.

– Disse film er startskuddet til at vi tager hul på større produktioner in house, og vi er meget stolte af at starte på dette grundlag. Før har vi lagt større produktioner ud til eksterne produktionsselskaber, og de samarbejder har vi været yderst tilfredse med. Men på denne måde kan vi give kunden mere kontakt og tryghed i produktionen. Det er den rigtige vej for vores kunder og for os, siger Carl Johannes Borris.

Sideløbende med filmene kører i øvrigt også en Instagram-kampagne, hvor man kan lave sine egne rejsetrailers i hashtagget #kilroyexplorelife.

De foreløbig to nye Kilroy-film kan ses her.

læs artikelen hos Huset Markedsføring her. 

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.