Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sorenbosteendahl.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2364
Einar Enemark og Per Vers, Einar 2.0 - SorenBoSteendahl
logo

Einar Enemark og Per Vers, Einar 2.0

Jeg har altid været stor fan af Mc Einar. Jeg har altid været vild med hans rim, hans beats og specielt at han var den første til at rappe på dansk. Mange er blevet inspireret af Mc Einar og en af dem er Per vers. Hvis jeg forstår det rigtigt så har Per Vers skrevet en tekst som Einar Enemark så opfører her i denne video. Teksten rammer så rigtigt og spiller på mange af de tidligere tracks som Mc Einar har lavet.
Da jeg så videoen første gang tænkte jeg: YES han kommer med en ny skive… det ser nu ikke sådan ud, men videoen varmede en true Einar Fan! Den kan ses igen og igen!
Einar er den danske hip hop´s bedstefar, som han siger! og “New school for mig er alt efter Slick Rick” :0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.