logo

BOOK RELEASE – SOCIAL INNOVATION – A TRAVEL GUIDE

Århus d. 12/09 2008

Pressemeddelelse / Kultur / Bogudgivelse:

12. september udkommer bogen ”Social Innovation – A Travel Guide”, som samler de mange definitioner og begreber inden for social innovation. Læseren får et overblik – et landkort – til at manøvrere i en tid, hvor de sociale aspekter kommer mere og mere i fokus, også i forretningsverdenen.

Bogen er opbygget som en rejseguide med kapitler som The Landscape, Famous Travellers og Social Innovation in Action og henvender sig både til små og mellemstore virksomheder, sociale entreprenører, studerende inden for businessfagene og andre, der er nysgerrige efter at vide mere om social innovation.

Event på udgivelsesdagen 12. september
Bag bogen står team13, afgangsstuderende fra den kreative lederuddannelse, Kaospiloterne, i Århus. På udgivelsesdagen (d.12 September) lægger de kl. 09.00-12.00 ud med en workshop, der omhandler et konkret eksempel, hvor social innovation kunne implementeres. I workshoppen deltager ca. 150 studerende fra Arkitektskolen, Århus School of Business og Kaospiloterne.

Fra kl. 13-16 vil der være paneldebat om S.I. med deltagelse af bl.a. Thorkil Sonne fra det socialt innovative danske firma Specialisterne  HYPERLINK “http://www.specialisterne.dk” www.specialisterne.dk

Paneldebatten efterfølges af en reception, selvfølgelig med et lille glas garanteret god stemning, fysiske eksemplarer af bogen og ikke mindst mulighed for at møde forfatterne og paneldeltagerne. Et perfekt forum for at møde potentielle samarbejdspartnere eller lære noget nyt. Vi forventer 400 gæster. Det hele løber af stablen d.12 sept. i studenterhuset Nordhavnsgade 1, 8000 Århus C. Gratis indgang og ingen tilmelding. http://www.studenterhusaarhus.dk/

“Social Innovation – A travel Guide” er skrevet som afhandling på et 3 mnd. ophold i Shanghai, Kina, med arbejds paraplyen “hvad er Social Innovation?”

”Social innovation er stadig et relativt ukendt begreb, til trods for at det er helt afgørende for samfundets fortsatte sammenhængs- og konkurrencekraft. Det er derfor glædeligt at Kaospiloterne har produceret en rejseguide, som gør begrebet forståeligt og tilgængeligt”, siger forfatter og social innovationsekspert Tania Ellis,  HYPERLINK “http://www.taniaellis.dk” www.taniaellis.dk

Allan Webber, grundlægger af Fast Company har skrevet forordet i bogen. www.fastcompany.com

Social Innovation – A Travel Guide er udgivet under licensen Creative Commons, det vil sige, at bogen frit kan downloades, at det er tilladt at bruge bogen i undervisningssammenhæng, og at der frit kan citeres fra bogen, så længe forfatterne krediteres. Bogen kan downloades gratis på hjemmesiden HYPERLINK “http://www.socialinnovation.biz” www.socialinnovation.biz .

For yderligere information kontakt presseansvarlige:
Søren Bo Steendahl: tlf. 26225786 mail:  HYPERLINK “mailto:Steendahl@kaospilot.dk” steendahl@kaospilot.dk
Jacob Klintrup tlf.   51900082 mail:  HYPERLINK “mailto:klintrup@kaospilot.dk” klintrup@kaospilot.dk
Nicklas Peter Høg tlf. 21825316 mail: hoeg@kaospilot.dk

0 thoughts on “BOOK RELEASE – SOCIAL INNOVATION – A TRAVEL GUIDE”

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.